Web Música Global
Web Música Global
Català
Español
Buscador
Música Global Tienda

Amelie

Amelie 2012 amelie
  • Enviar por Email
  • Imprimir la página
  • Guarda en Pdf
Tanca
Tienes que estar registrado para ver este contenido
Itunes

Amelie

Amelie neix l'agost de 2009 a Barcelona quan l'Albert Segú (guitarra), el Carles Ribes (cantant i guitarra) i l'Alex Pla (cantant i sintetizador) decideixen unir-se per a emprendre el camí cap al seu somni. Ben aviat, i després d'alguns canvis de formació, el grup es consolida de forma definitiva amb l'entrada del Marcel Selva (bateria) i l'Edgar Regincós (baix).


Seguint el corrent dels sons més actuals i energètics del pop rock nord americà, Amelie introdueix una dòssis de guitarres i melodíes que donen aire fresc a la música catalana. Grups com Simple Plan, Paramore, Mcfly o All Time Low s'erigeixen com alguns dels seus referents.

En els primers mesos de rodatge del grup, i després d'una bona rebuda a les xarxes socials del seu primer tema Somiant Despert, Amelie guanya el concurs que organitzà la promotora Under Eighteen per a obrir el primer concert a Barcelona dels americans All Time Low. Més de 2.000 vots recollits per tot l'estat van posibilitar que la banda catalana obrís el concert a la sala Apolo de Barcelona.


Joventut, força, i actitud prometen un directe dinàmic i potent que els ha fet tocar en diferents escenaris de tota la geografía catalana.


Discografía
es el moment

És el moment

CD Digipack - 2012

Tienda
somiant Desperts

Somiant Desperts

CD - 2011

Tienda


Santa Eugènia, 21A 6è - 17005 Girona
Tel. +34 972 410388 - Fax. +34 972 212345
oficina@musicaglobal.com